Izguba spomina – naj to ne bo vaša prihodnost.

Enostavni naravni načini za zdravje možganov in več energije.

E knjižica “Kaj lahko naredimo sami za zdrave možgane” je namenjena vsem, ki želite vedeti, kako se izogniti boleznim možganov. Izvedeli boste:

  • S katero prehrano, ki jo lahko kupite na okoliški tržnici ali v trgovini, naberete na vrtu, njivi ali sadovnjaku, boste najbolj nahranili možgane za enostaven fokus in spomin.
  • Zakaj ta hrana deluje tako, da bo izguba spomina skozi čas minimalna. Z uvajanjem le-te v svoje obroke boste oseba, ki si tudi v starosti zapomni imena, ne potrebuje “listka v trgovini” (in vseeno prinese vse potrebno), ki nikoli sredi stavka ne pozabi, “kaj je že hotel povedati”.
  • Katere so 4 znane (po večini brezplačne) dejavnosti, ki bodo ključno pomagale, da bodo bolezni možganov (depresija, anksioznost demenca, alzheimerjeva bolezen itd.) le obolenja, o katerih drugi govorijo, vi pa boste oseba z neskončno energije, vedno naspani.
izguba-spomina-e-knjizica-neoherbal-neobrain

Izpolnite obrazec in brezplačno prenesite e-knjižico “Kaj lahko naredimo sami za zdrave možgane”, ki jo je za vas pripravil specialist biokemije, snovalec NeoHerbal produktov Samo Borko P.S.: Radi rečemo, da je prav on tista oseba, ki bi ga imeli “permanentno v kuhinjskem elementu”, da bi bil vedno pri roki, ker zna tako čudovito svetovati takoj, ko začutimo kakšno neprijetnost kjerkoli v telesu.