NEOMENAL

Za ženske, ki želijo znova prevzeti vajeti v
svoje roke.

Medtem ko tvoje prijateljice obupujejo nad vročinskimi oblivi, boš ti z uporabo
tega izdelka znova vzela vajeti v svoje roke.

Spoznaj moč črne detelje, sabljastega triplata in kombinacijo rastlinskih ekstraktov, ki bo poskrbela, da boš ti znova postala »prava ti«.

Suzana je 45-letna podjetnica in mama dveh otrok. Je še ena izmed mnogih žensk, ki trpi zaradi nočnega potenja, nemirnega spanca in iz meseca v mesec spreminjajočega se menstrualnega cikla. Sprašuje se, ali so to res samo posledice hormonskega neravnovesja ali na vrata že trka menopavza.

Menopavza je neizogibno obdobje v življenju vsake ženske. Ko se pojavijo prvi vročinski oblivi in razdražljivost, je ključno, da svoje telo podpreš z dopolnilom, s katerim se boš na stare tire vrnila hitreje, kot pričakuješ. 

NEOMENAL
Je enostavno najboljše dopolnilo za naravno fazo, v katero prehajaš, saj poskrbi za:

 • Upad vročinskih oblivov in nočnega potenja,

 • Uravnovešeno razpoloženje,

 • Upad občutka napetosti, nejevolje, depresije,

 • Dvig motivacije in energije,

 • Povečano sposobnost koncentracije,

 • Dvig libida.

NeoMenal je odlična izbira, in sicer ne glede na to, ali se želiš znebiti vročinskih oblivov in nočnega potenja ali si enostavno naveličana tega, da te bližnji označujejo za razdražljivo, slabovoljno in nepredvidljivo. Narejen je z željo po razumevanju in pomoči ter zagotavljanju funkcionalne podpore v naravnem obdobju življenja, ki je pred tabo.

Brez umetnih
barvil

100-odstotno
vegansko

Brez škodljivih
stranskih učinkov

Brez GSO

Med starostjo od 45 do 55 let se pri ženski naravno zmanjšuje proizvodnja hormonov, kot sta estrogen in progesteron.

Za uspešno prilagajanje in ohranjanje duševnega zdravja je zate ključno, da razumeš, kaj se med menopavzo dogaja s tvojim telesom in katere simptome lahko opaziš.

Najpogostejši simptomi v praksi so sledeči:

 • Začenjala se boš prebujati popolnoma preznojena, tudi med dnevom te bodo večkrat popolnoma presenetili vročinski oblivi.

 • Tvoj reden menstrualni cikel bo postajal vse bolj nereden, lahko se bodo pojavili tudi krvavi izcedki med menstruacijama.

 • Večkrat se boš počutila, kot da si na vrtiljaku čustev, saj se bodo čustva pogosto menjavala – od potrtosti, neslišanosti, tesnobe do razdražljivosti.

 • Okolica te bo začela prepoznavati kot nepredvidljivo in prepirljivo.

Svoje čustveno in fizično stanje lahko
izboljšaš le tako, da vzpostaviš hormonsko
ravnovesje, ki si ga bila vajena.

 • Lastno znanje + inovativna formulacija

 • Nepremagljiva kombinacija za vzpostavitev hormonskega ravnovesja

 • Vročinski oblivi, glavoboli, neredni menstrualni cikli in razdražljivost bodo stvar preteklosti.

 • Ljudje bodo presenečeni nad tvojo mirnostjo in pozitivno naravnanostjo.

 • BONUS: Za izboljšanje hormonskega ravnovesja ne potrebuješ nobenih drugih prehranskih dodatkov!

Za tem edinstvenim izdelkom stoji NeoHerbal, slovenska blagovna znamka, ki zahvaljujoč znanju in izkušnjam resnično ve, kaj potrebuje tvoje telo.

V slovenskem podjetju NeoHerbal stremimo k transparentnosti in posredovanju zanesljivih informacij.

 • več kot 20 let izkušenj na področju biotehnologije in področju medicinske biokemije,

 • večletno strokovno in raziskovalno delo na področju liposomov in t. i. biorazpoložljivosti,

 • inovativen in širok pristop k snovanju izdelkov (preplet znanosti in tradicije za reševanje težav sodobnega človeka).

Zaradi varovanja zasebnosti potrebuje YouTube vašo potrditev, da se lahko naloži.
Sprejmem

Odkar smo začeli razvijati prehranska dopolnila, smo osredotočeni na čim boljšo absorpcijo in maksimalen izkoristek učinkovin, ki jih vsebujejo naša dopolnila. Eno izmed njih je tudi NeoMenal. Vizija podjetja NeoHerbal je, da snovi, ki jih posameznik vnaša v telo, pridejo na ustrezno mesto v ustreznem trenutku, in sicer v količini ter obliki, ki je zanj optimalna.

V katerem grmu tiči zajec?

Res je, na trg smo lansirali skoraj popolno prehransko dopolnilo, ki ti bo pomagalo pri ublažitvi simptomov menopavze. Kljub temu tudi NeoMenal ni vsemogočen … 

Študije dokazujejo, da lahko na izboljšanje svojega počutja vplivaš tako, da poskrbiš za uravnoteženo prehrano in zdrav življenjski slog. Samo pomisli … Kako je sestavljen tvoj krožnik, koliko časa dejansko nameniš športnim aktivnostim? Hodiš v službo, ki te osrečuje ali ti povzroča dodaten stres in te ekonomsko omejuje?

Zakaj to razlagamo? Ker verjamemo, da lahko že zdrav življenjski slog, zdravo okolje in odnosi pomagajo preprečiti zdravstvene nevšečnosti. Ljudi želimo opogumiti, da zdravja ne bi razumeli samo kot dobrine, ki jo vzdržujemo s kupljenimi izdelki.

NeoMenal torej ni magična rešitev, dokazano dejstvo pa je, da se boš zaradi njegove redne uporabe počutila kot prerojena, saj bo tvoj prehod v novo obdobje naravnejši in manj izrazit.

NeoMenal ‒ tvoja podpora pri blaženju simptomov menopavze 

Ne glede na to, ali si zaposlena mama, ki opravlja vodstveno funkcijo v podjetju, ali gospodinja, ki drži štiri vogale hiše – menopavza je obdobje, ki s težjimi ali blažjimi simptomi doleti vsako žensko v določenem starostnem obdobju.

NeoMenal je produkt, ki vsebuje znanstveno potrjene sestavine in prav te ti bodo pomagale, da boš ostala čustveno uravnotežena in ne boš čutila fizičnih simptomov.

Sabljasti triplat

 • spodbuja tvorbo hormonov in skrbi za njihovo ravnovesje. V ljudski medicini so ga uporabljali tudi za spodbujanje želje po spolnosti.

L-teanin

 • L-teanin s pomirjevalnimi lastnostmi pomaga uravnavati razpoloženje in zmanjšuje anksioznost ter stres. Pomaga tudi pri sprostitvi in umirjanju uma, kar blagodejno vpliva na kakovost spanja.

Magnezij

 • Magnezij v obliki bisglicinata omogoča, da se ves magnezij iz pripravka absorbira pravilno in učinkovito. Magnezij je pomemben element v vsaj 300 procesih, ki se dogajajo v telesu, zato je bistven za normalno delovanje možganov, mišic in metabolizma. Ustrezna raven magnezija omogoča tudi dober spanec.

Ekstrakt črne detelje

 • Črna detelja je »tovarna« izoflavonov. Gre za substance, ki v človeškem telesu delujejo podobno kot spolni hormoni. Na tak način nadomeščamo manko estrogena, kar je vzrok za simptome v menopavzi. Zmanjšuje intenzivno nočno potenje, ki lahko vpliva na kakovost spanja in intenzivnost in pogostost vročinskih valov.

Vitamin B6

 • Vitamin B6 uravnava delovanje živčnega sistema in tako prispeva k boljšemu razpoloženju ter sodeluje pri uravnavanju proizvodnje hormonov.

Medtem, ko tvoje prijateljice obupujejo nad vročinskimi oblivi, boš ti, z uporabo tega izdelka ponovno prevzela vajeti nad svojim življenjem.

NeoMenal : drugi primerljivi izdelki

Podjetje NeoHerbal je z enim produktom naglasil vse težave menopavze – od čustvenih do hormonskih.

Zaradi varovanja zasebnosti potrebuje YouTube vašo potrditev, da se lahko naloži.
Sprejmem

Koliko stane ta izdelek?

Dejstvo je, da je vrednost izdelka glede na zmanjšano pogostost nočnega potenja in vročinskih oblivov ter povrnjen občutek o »normalnem« čustvovanju, neprecenljiva

Ne skrbi, v podjetju NeoHerbal se nikakor ne želimo okoristiti na račun tebe in tvojega zdravja!

Zahvaljujoč lastnemu razvoju smo uspeli ceno oklestiti:

CENA 1 IZDELKA
31.99€

CENA 2 IZDELKOV
59.20€ 63.98€

-7.4%

CENA 3 IZDELKOV
87.80€ 95.97€

-8.5%

Najpogostejša vprašanja in odgovori

So znani kakšni škodljivi učinki uporabe dodatka NeoMenal?
NeoMenal nima znanih škodljivih stranskih učinkov, pomembno pa je upoštevati individualen odziv – pri posameznicah se lahko pojavijo individualne reakcije, ki vključujejo prebavne težave.

Menopavza je obdobje, ki traja dlje časa. Ali lahko jemljem NeoMenal skozi celotno obdobje ali je vmes smiselno narediti prekinitev?
NeoMenal je priporočljivo neprekinjeno jemati 3 mesece, pri čemer si vzamemo 2–3 tedne premora med vsakim trimesečjem.

Koliko časa traja, da začne NeoMenal delovati?
Navadno se spremembe razpoloženja in telesnega počutja ob uporabi dodatka NeoMenal opazijo zelo hitro, in sicer že po nekaj dneh.

Kdaj lahko začnem jemati NeoMenal?
NeoMenal je smiselno začeti jemati takrat, ko postane menstruacija neredna.

Kako se uporablja NeoMenal? Ali ga lahko zaužijem na tešče?
NeoMenal jemljemo enkrat zjutraj in enkrat zvečer. Izdelka ne uživajte, če ste na kakršnikoli hormonski terapiji!

Ali obstajajo kakšne omejitve glede jemanja NeoMenala z drugimi zdravili?
Dodatka NeoMenal ne smete uporabljati v primeru, da se zdravite s hormonskimi zdravili.